Öğütülmüş badem, yumurta akı ve gevrek çam fıstığı ile yapılan bir İtalyan lezzeti olan Pignoli Kurabiyeleri...
Malzemeler:
1 su bardağı öğütülmüş badem
2 yumurta beyazı
Yarım su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı pudra şekeri
Yarım su bardağı çam fıstığı
1 adet limon kabuğu rendesi
1 çay kaşığı tuz
Tarif:
Arçelik Gurme Profesyonel Mutfak Makinesi‘nin içine öğütülmüş bademleri, toz şekeri, pudra şekeri, tuz, yumurta akı ve limon kabuğu rendesini ekleyip pürüzsüz bir kıvama gelene kadar karıştırın.
Ayrı bir kaseye çam fıstıklarını koyun.
Yemek kaşığı yardımı ile ceviz büyüklüğünde hamur topları hazırlayın ve çam fıstıklarına arkalı önlü batırın.