Sayfanın başına ulaştınız.

Fırında Levrek Tarifi

Kokusu ve lezzeti ile iştahımızı açan levrek tarifi.

Malzemeler:

  • 3 adet orta boy levrek
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz

Tarif:

  1. Temizlettirdiğiniz levrekleri yıkayın.
  2. Arçelik A Fry Ankastre Fırının tel tepsisine levrekleri yerleştirip üzerine bir fırça yardımı ile hafif zeytinyağı sürün.
  3. En son tuz ve karabiber serpin.
  4. Son olarak önceden ısıtılmış 160 derecelik Arçelik A Fry Ankastre Fırın’ da 50 dakika pişirin.
  5. Pişen levrekleriniz hazır.
  6. Sıcak sıcak servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!