Kızan zeytinyağına soğanları ekleyip 2 dakika soteleyin.
Soğanların üzerine kuşbaşı etleri ve sarımsağı ilave edip 3 dakika daha soteleme işlemine devam edin.
En son bezelye, domates, salça, tuz, karabiber ve pul biberi ekleyip yemeğin üzerini geçecek kadar su ilave edip, bir tur karıştırın ve ana kapağı kapatın.
Etli bezelye yemeğiniz hazır.
Üzerine maydanoz serperek sıcak sıcak servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
MC 6251 Gurme Şef™ Pro
Basınç Kontrolü
: Var
Tandır Aparatı
: Var
Sıcak Tutma
: Var
Tencere Kapasitesi
: 5.5 L
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
0
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!