Sayfanın başına ulaştınız.

Çilekli Çikolata Nasıl Yapılır?

Romantizmin tatlı bir ikilisi olan çikolata ve çileğin birleştiği nefis lezzet…

Malzemeler:

  • 200 g çilek
  • 400 g sütlü çikolata (%70 kakao)

Püf Noktaları:

  • Çikolatayı eritirken daha akıcı bir hale getirmek için tereyağı ekleyin.

Tarif:

  1. İlk olarak çilekleri yıkayın ve saplarını temizleyip ortadan ikiye bölün.
  2. Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak’ ta yer alan sos tenceresinde çikolataları benmari usulü eritin.
  3. İçine yağlı kağıt serdiğiniz seramik fırın kabının içine çikolata sosunun yarısını döküp bir kaşık yardımı ile yayın.
  4. Üstüne dilimlediğiniz çilekleri sırasıyla dizin.
  5. Çileklerin üstüne çikolata sosunun diğer yarısını döküp üstünü kaşık yardımı ile düzeltin ve Arçelik No Frost Buzdolabı nın dondurucu bölümünde 30 dakika dondurun.
  6. Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi nde hazırladığınız bol köpüklü kahve eşliğinde dilimlediğiniz çilekli çikolatanızı servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

    İlgili Ürünler

    OCD K 752 DWKS

    • ExpertClean Nano Kaplama : Var
    • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 5 Gözü Gazlı (1'i WOK)
    • Genişlik : 75 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
    • Ürün Rengi : Siyah
    • Ürün Serisi : Fibona Serisi
    • Ocak Tipi : Gazlı Ocak
    Uyarı
    Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
    • 0
      Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!