Sayfanın başına ulaştınız.
VIDEO
Romesco Sos Tarifi (How To)
İspanyol mutfağına özgü keskin tatta ve hafif tatlımsı olan romesco sosu sizler için denedik.
Malzemeler:
Yarım su bardağı bayat ekmek kırıntısı Yarım su bardağı kabuksuz badem 3 adet közlenmiş kırmızı biber 2 adet fırınlanmış domates 2 diş sarımsak 1 çay bardağı zeytinyağı 2 yemek kaşığı üzüm sirkesi 1 çay kaşığı tuz Tarif:
İlk olarak Arçelik Ankastre Fırın ’da domates ve biberleri 30 dakika közleyin. Ardından Arçelik Resital Doğrayıcı ’nın içine domates, biber, ekmek kırıntısı, kabuksuz badem, sarımsak, üzüm sirkesi, tuz ve zeytinyağını koyup koyu bir kıvam elde edene kadar karıştırın. Hazır olan sosunuzu Arçelik No Frost Buzdolabı ’ nda 1 saat soğutun. Romesco sosunuzu ister ekmeğin üzerine veya çıtır tavuk yanında leziz bir sos olarak kullanabilirsiniz. Afiyet Olsun!
HOW TO NOTLARI
Sosunuzu buzdolabında 1 hafta kadar bozulmadan saklayabilirsiniz.
İlgili Ürünler
Seçili Beyaz Eşya, Ankastre Set, Klima veya TV alımına özel Tüm Kurutma Makinelerinde %50'ye Varan İndirim!
Seçili Ankastre Set ile Kurutucu Alımına 14.175 TL İndirim!
Vazgeç
Karşılaştır
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
Aksiyon al
Tümünü Gör
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!