Poşe yumurta tekniğinin en önemli noktalarından biri yumurtanın direkt suya kırılmamasıdır.
Yumurtayı önce küçük bir kaseye şeklini bozmadan kırın.
Su kaynama noktasına yaklaştığında altını kısın. Suyun asla tam kaynama noktasına gelmemesi gerekiyor. Zira bu yumurtaların haşlanmış yumurta kıvamına gelmesine ve sertleşmesine yol açar.
Tıngırdamakta olan tencere içindeki suyu bir kaşık yardımıyla dairesel hareketlerle dikkatlice döndürün.
Ardından kasedeki kırılmış yumurtanızı çok dikkatli bir şekilde tencerenin içine bırakın.
Poşe yumurtanız 3-5 dakika içinde hazır olacaktır.
Yumurtayı tencereden mutlaka bir kevgir yardımı ile alın.
Poşe yumurtanız hazır.
Ekşi mayalı ekmeğinizin üzerine peynirli ve avokadolu karışımı bir bıçak yardımı ile sürün.
Üstüne füme somon ekleyin.
En son poşe yumurtayı üst kısmına ilave edip karabiber serpiştirin.
Şahane sunumunuzu servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
OCD K 752 DWKS
ExpertClean Nano Kaplama
: Var
Ocak Tipi Ve Göz Sayısı
: 5 Gözü Gazlı (1'i WOK)
Genişlik
: 75 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
Ürün Rengi
: Siyah
Ürün Serisi
: Fibona Serisi
Ocak Tipi
: Gazlı Ocak
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
0
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!