Sayfanın başına ulaştınız.

Pizza Hamuru Nasıl Yapılır?

Pizza hamuru için un, su, maya ve tuz kullanarak hızlıca hazırlayabilirsiniz. Yoğurun, mayalanmaya bırakın ve istediğiniz malzemelerle pizza keyfini yaşayın!

Malzemeler:

    • 1 paket kuru maya
    • 1 tatlı kaşığı şeker 
    • 1 su bardağı ılık su 
    • 3 su bardağı un
    • 1 yemek kaşığı zeytinyağı 
    • 1 tatlı kaşığı tuz

Tarif:

    1. Pizza hamuru için Arçelik Multi Şef Mutfak Makinesi içerisine kuru maya, şeker ve ılık suyu alın.
    2. Ardından unu ilave edip Arçelik Multi Şef Mutfak Makinesi’nde yoğurmaya başlayın.
    3. Yoğururken zeytinyağını ve tuzu ekleyin.
    4. İyice yoğurduktan sonra hamurunuzdan bir parça koparıp üzerine un serpip istediğiniz boyutlarda açabilirsiniz. 
    5. Açmak istediğiniz kalınlığa göre hamura parmaklarınızla bastırarak genişletip açabilirsiniz. 
    6. Açtığınız pizza hamurunu sos ve dilediğiniz malzemelerle doldurup Arçelik Ankastre Fırın’da pişirebilirsiniz.

Afiyet olsun!

İlgili Ürünler

K 1292 K Arçelik Multi Şef

  • Güç : 1000 W
  • Gövde Malzemesi : Döküm
  • Hız Ayarı : 12
  • Dijital Zaman Ayarlayıcı : Var
  • Yoğurma Ucu : Var
  • Çırpma Ucu : Var
  • Çiğ Köfte Aksesuarı : Var

9670 CTG Grion (Gri Cam)

  • Motor Teknolojisi : Hot Aero Pro
  • Buhar Destekli Pişirme : Mevcut Değil
  • Teleskopik Ray Sistemi : 1 Seviye
  • Yumuşak Kapak Sistemi : Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!