Sayfanın başına ulaştınız.
VIDEO
Çilek Reçeli Nasıl Yapılır?
Baharın en lezzetli habercilerinden biri olan çilek; görüntüsü, kokusu ve tadı ile insana mutluluk verir. Kahvaltı sofralarını güzelleştirecek nefis bir reçel tarifi…
Malzemeler:
1 kg çilek 1 kg toz şeker Yarım limon suyu Tarif:
İlk olarak çileklerin saplarını kesin. Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici ’nin içine çilekleri, şekeri ve suyu koyup reçel modunda 120 derece sıcaklıkta 40 dakika pişirin.Pişen çileklerin üzerine limon suyunu ilave edin. 2-3 dakika daha kaynadıktan sonra reçeli kavanozlara paylaştırın. Afiyet Olsun!
HOW TO NOTLARI
Daha koyu kıvamlı isterseniz daha düşük derecede kaynama süresini uzatabilirsiniz. Şekerlenmesini önlemek için, üzerinde oluşan köpükleri mutlaka alın. Reçelinizi güneş görmeyen bir yerde muhafaza edebilirsiniz.
İlgili Ürünler
MC 6056 I Gurme Şef®
Ön Tanımlı Program
: 10
Basınç Kontrolü
: Var
Tandır Aparatı
: Var
Sıcak Tutma
: Var
Tencere Kapasitesi
: 5.5 L
Vazgeç
0
Karşılaştır
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
Aksiyon al
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!