Sayfanın başına ulaştınız.

Wifi klimalarda "cihaz bulunamadı" hatası

Klimanız kullanım sırasında beklemediğiniz davranışlar sergileyebilir ve doğru şekilde çalışmayabilir. Bu duruma teşhis koymak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Yardım mı gerekli?

Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.

Teknik Destek ve Servis Randevusu

Öncelikle klimanızın "KLİMA_XXX" ağına bağlı olduğundan emin olun. Hata almaya devam ediyorsanız elle kurulum yapabilirsiniz. Düzelmediyse, modemin üzerinde yazan (internet sağlayıcı) firma ile görüşebilirsiniz. (örnek; TTNET,superonline vb)

Wifi bağlı olduğu halde hata almaya devam ediliyorsa

Klimanızı şalterinden kapatıp açın. Modeminizi ve cep telefonunuzu açma/kapama tuşundan kapatıp açarak kontrol edebilirsiniz.

Elle kurulumu nasıl yapacağım?

"Cihaz bulunamadı" ekranında sol alt köşede “Elle Kurulum” sekmesinden klimanızı bağlamak istediğiniz ağın adı, güvenlik protokolü, ağ anahtarı bilgilerini ilgili alanlara yazın ve “Kurulumu Tamamla” butonuna basarak kurulumu tamamlayın.
Daha Fazla Arayın