Sayfanın başına ulaştınız.

Ekmek yapma makinemde ekmeğin alt kabuğu çok kalın oluyor

Ekmek yapma makinesinde pişirdiğiniz ekmeğin alt kabuğu çok kalın oluyorsa aşağıda size önereceğimiz adımları izleyerek bu konuya çözüm bulabilirsiniz.

Yardım mı gerekli?

Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.

Teknik Destek ve Servis Randevusu

Ekmeği ısıtma konumunda tutmuş veya ekmeği uzun süre makine haznesinde bekletmiş olabilirsiniz.

Ekmeği ısıtma konumunda tutmak veya ekmeği uzun süre haznede bekletmek, ekmeğin kurumasına neden olur. Ekmeği ısıtma durumundan daha erken çıkarmaya dikkat edin.
Daha Fazla Arayın