Karpuzun kabuklarını iyice yıkayıp, içindeki çekirdekleri temizleyin.
Ardından karpuzları yarım ay şeklinde kesin.
Karpuz kabuğunun dışındaki sert kısımları soyacak yardımıyla soyun.
Kestiğiniz karpuzları küçük parçalar halinde dilimleyin.
Arçelik Gurme Şef™ Pro Çok Amaçlı Pişirici ’yi reçel programına alıp içine karpuz dilimleri, şeker, su, limon suyu, karanfil ve bir avuç nar çiçeğini ekleyip 45 dakika pişirin.
Karpuz reçeliniz hazır.
Soğuduktan sonra üzerine taze nane serperek servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
MC 6251 Gurme Şef™ Pro
Ön Tanımlı Program
: 0
Basınç Kontrolü
: Var
Tandır Aparatı
: Var
Sıcak Tutma
: Var
Tencere Kapasitesi
: 5.5 L
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
0
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!