Sayfanın başına ulaştınız.
Havuç Reçeli Tarifi

Havuç Reçeli Tarifi

Her sene mevsiminde yapmak isteyeceğiniz lezzetli havuç reçeli.

Malzemeler:

  • 1 kg havuç
  • 1 adet çubuk tarçın
  • 8 tane karanfil
  • Yarım limon suyu
  • 1 su bardağı su
  • 1 kg şeker
  • 1 su bardağı portakal suyu
  • 1 adet portakal kabuğu rendesi

Tarif:

  1. İlk olarak havuçların kabuklarını soyup rendeleyin.
  2. Arçelik Gurme Şef™ Pro Çok Amaçlı Pişirici’ nin içine rendelenmiş havuç, şeker, su, portakal suyu, portakal kabuğunun rendesi, çubuk tarçın ve karanfilleri ekleyin.
  3. Ardından Arçelik Gurme Şef™ Pro Çok Amaçlı Pişirici’v yi manuel program -basınçsız pişirme modunda 1 saat pişirin.
  4. Kıvam bulan reçelinize, limon suyunu ekleyin ve bir kaşık yardımı ile bir tur karıştırın.
  5. Havuç reçeliniz hazır.
  6. İçerisindeki tarçın ve karanfilleri çıkarıp ve kavanozlara pay edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

MC 6251 Gurme Şef™ Pro

  • Ön Tanımlı Program : 0
  • Basınç Kontrolü : Var
  • Tandır Aparatı : Var
  • Sıcak Tutma : Var
  • Tencere Kapasitesi : 5.5 L
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!