Sayfanın başına ulaştınız.
Malta Eriği Reçeli

Malta Eriği Reçeli

Kaliteli bir A vitamini kaynağı olan Malta eriğini reçel olarak mutlaka denemelisiniz.

Malzemeler:

  • 1 kg Malta eriği
  • 1 kg şeker
  • Yarım limon suyu

Tarif:

  1. Malta eriklerini bol su ile yıkayıp, bıçak yardımı ile eriklerin kabuklarını soyun.
  2. Ardından erikleri ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın.
  3. Çekirdeklerini çıkardığınız erikleri elma dilimi şeklinde doğrayın.
  4. Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici’nin içine erikleri ve şekeri ilave edip reçel modunda 40 dakika pişirin.
  5. Reçel kaynarken üzerinde oluşan köpükleri temizleyin.
  6. Malta erikleri yumuşayıp reçelin balı kıvamına gelince limon suyunu ilave edip 2-3 dakika daha kaynattın.
  7. Hazır olan reçelinizi cam kavanozlara paylaştırın.
  8.  Arçelik Resital Çay Makinesi’de demlediğiniz çay eşliğinde, kızarmış ekmeğinize reçelinizi sürebilirsiniz

Afiyet olsun!

İlgili Ürünler

MC 6056 I Gurme Şef®

  • Ön Tanımlı Program : 10
  • Basınç Kontrolü : Var
  • Tandır Aparatı : Var
  • Sıcak Tutma : Var
  • Tencere Kapasitesi : 5.5 L

CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi

  • Demlik Kapasitesi : 0.8 L
  • Demlik Malzemesi : Kırılmaya Karşı 4 Kata Kadar Dayanıklılığı Arttırılmış Cam
  • Su Isıtıcı Kapasitesi : 1.8 L
  • Su Isıtıcı Malzemesi : Paslanmaz Çelik
  • Kırılmaya Karşı Dayanıklı Cam Demlik : Var
  • Sıcak Tutma Özelliği : Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!