Sayfanın başına ulaştınız.
-
Ana Sayfa
-
Mucize Lezzetler
-
Tarifler
-
Karpuz ve Misket Limonlu Dondurma Tarifi
Karpuz ve Misket Limonlu Dondurma Tarifi
Sıcak yaz günlerinin en sevileni buz gibi dondurmalar… Kendi mutfağınızda nefis yaz meyvesi karpuzla yapabileceğiniz bir dondurma tarifi veriyoruz!
Malzemeler:
- 700 g karpuz
- 1 yemek kaşığı misket limon kabuğu rendesi
- 1 yemek kaşığı misket limon suyu
- Bir tutam deniz tuzu
- Dondurma kalıbı
- Dondurma çubuğu
Tarif:
- Karpuzları küçük küçük dilimleyip çekirdeklerini çıkarın.
- Ardından yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsisine dizin ve Arçelik No Frost Buzdolabı’nın derin dondurucu bölümüne kaldırın.
- En az 5-6 saat derin dondurucuda bekletin.
- Lime limonun kabuğunu rendeleyin, ardından suyunu sıkın.
- Arçelik No Frost Buzdolabı’nda donan karpuzları çıkartın.
- Tüm karpuzları Arçelik Resital Blender içerisine alın.
- Üzerine lime kabuğu rendesi, lime suyu ve deniz tuzunu ilave edip Arçelik Resital Blender’ı çalıştırın.
- İyice homojen olduktan sonra bekletmeden dondurma kalıplarına paylaştırarak doldurun.
- Hepsini doldurduktan sonra dondurma çubuklarını ortalarına yerleştirin.
- Dondurmaları Arçelik No Frost Buzdolabı’nın derin dondurucu bölümüne kaldırın.
- 1 gece beklettikten sonra kalıplarından çıkartıp tüketebilirsiniz.
Afiyet olsun!
İlgili Ürünler
284630 EI
- Toplam Hacim (L)
: 580 L
-
: No Frost
- FullFresh+ Teknolojisi
: Var
- Mavi Işık Teknolojisi
: Var
- ProSmart™ Inverter Kompresör
: Var
- Kapı Yönü Değiştirme
: Yok
- Kahvaltılık Çekmecesi
: Var
TB 6962 C Resital
- Güç
: 600 W
- Hız Kademesi Ayarı
: 4
- Hız Kademesi Ayarı
: Var
- Sürahi Malzemesi
: Cam
- Buz Kırma Fonksiyonu
: Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
-
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!