Devamında içine sıvı yağ, süt, rendelenmiş limon kabuğunu, rendelenmiş havuç, un, kabartma tozu, çekilmiş ceviz, tarçın ve vanilin ekleyip karıştırmaya devam edin.
Hazırladığınız kek harcını hafif yağladığınız ve içine yapışmaması için un serptiğiniz Gurme DuoFry™ Az Yağlı Fritöz’ ün haznesine aktarın.
İkinci hazne için malzemeleri aynı ölçüde hazırlayın.
Hazır olan iki hazneyi Gurme DuoFry™ Az Yağlı Fritöz’ ün iç kısmına yerleştirip 180 derece sıcaklıkta 40 dakikaya ayarlayıp pişirin.
Havuçlu kekiniz hazır.
Oda sıcaklığında dinlendirdiğiniz havuçlu keki kalıbından çıkarttıktan sonra üzerini krema ve toz antep fıstığı ile süsleyin.