Ardından biber, sirke, sıvı yağ, iki adet sarımsağı ilave edip pişirin.
Pişen biberleri bir süzgeçte soğumaya bırakın.
Son olarak bir litrelik kavanozun içine pişen biberleri sıkıca bastırın ve kalan sarımsak, tuz, limon dilimi ve tencerede kalan sirkeli yağı ekleyip kavanozun kapağını sıkıca kapatın.
10 gün sonra biber turşunuz hazır.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
MC 6251 Gurme Şef™ Pro
Ön Tanımlı Program
: 0
Basınç Kontrolü
: Var
Tandır Aparatı
: Var
Sıcak Tutma
: Var
Tencere Kapasitesi
: 5.5 L
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
0
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!