Borscht Çorbası Tarifi

Borscht Çorbası Tarifi

Mucize Lezzetler
Mucize Lezzetler
1.04.2025

Borscht Çorbası Tarifi

Ukrayna mutfağının sevilen tariflerinden Borsch çorbası…

Malzemeler:

  • 1 adet soğan
  • 1 adet büyük boy pancar
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet domates
  • 200 g beyaz lahana
  • 1 sap pırasa
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber
  • 1,5 litre su
  • 1 su bardağı et suyu
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Tarif:

  1. İlk olarak soğan, sarımsak ve pancarın kabuklarını soyun.
  2. Ardından soğan ve sarımsağı yemeklik, pancar, domates, pırasa ve lahanayı ise eşit büyüklükte doğrayın.
  3. Arçelik Gurme Şef™ Pro Çok Amaçlı Pişirici’ nin içine zeytinyağını ekleyip, soğan ve sarımsağı hafif soteleyin.
  4. En son üzerine pancar, pırasa, domates, lahana, su, et suyu ve baharatları ekleyin.
  5. Arçelik Gurme Şef™ Pro Çok Amaçlı Pişirici’ yi manuel moda alıp basınçlı pişirme programında 30 dakikaya ayarlayın ve ana kapağı kapatın.
  6. Borscht çorbanız hazır

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

MC 6251 Gurme Şef™ Pro Çok Amaçlı Pişirici
40
  • Basınç Kontrolü : Var
  • Tandır Aparatı : Var
  • Sıcak Tutma : Var
  • Tencere Kapasitesi : 5.5 L