Mucize Lezzetler

Borscht Çorbası Tarifi
Borscht Çorbası Tarifi
Ukrayna mutfağının sevilen tariflerinden Borsch çorbası…
Malzemeler:
- 1 adet soğan
- 1 adet büyük boy pancar
- 2 diş sarımsak
- 1 adet domates
- 200 g beyaz lahana
- 1 sap pırasa
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber
- 1,5 litre su
- 1 su bardağı et suyu
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tarif:
- İlk olarak soğan, sarımsak ve pancarın kabuklarını soyun.
- Ardından soğan ve sarımsağı yemeklik, pancar, domates, pırasa ve lahanayı ise eşit büyüklükte doğrayın.
- Arçelik Gurme Şef™ Pro Çok Amaçlı Pişirici’ nin içine zeytinyağını ekleyip, soğan ve sarımsağı hafif soteleyin.
- En son üzerine pancar, pırasa, domates, lahana, su, et suyu ve baharatları ekleyin.
- Arçelik Gurme Şef™ Pro Çok Amaçlı Pişirici’ yi manuel moda alıp basınçlı pişirme programında 30 dakikaya ayarlayın ve ana kapağı kapatın.
- Borscht çorbanız hazır
Afiyet Olsun!