Sayfanın başına ulaştınız.
Zencefilli Gazoz Tarifi
Taze meyvelerle hazırlanmış sağlıklı ve lezzetli zencefil gazozuna bayılacaksınız.
Malzemeler:
- 1 litre gazoz
- 1 adet limonun suyu
- 1 adet portakalın suyu
- 6 cm büyüklüğünde taze zencefil
- Buz
Üzeri için;
Tarif:
- Öncelikle taze zencefilin kabuklarını soyun.
- Arçelik Resital Doğrayıcı ’ nın içine limon suyu, portakal suyu ve zencefili ekleyip çalıştırın.
- Ardından karışımı süzgeçten geçirin.
- Sunum yapacağınız bardağınıza hazırladığınız karışımı ve bol buz küplerini ekleyin.
- En son üzerine gazozu koyun.
- Tane nane ve limon dilimiyle zencefilli gazozunuzu servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
DO 6964 C Resital
- Doğrama Kabı Kapasitesi
: 1000 mL
- Doğrama Kabı Malzemesi
: Cam
- 4 Kanatlı Paslanmaz Çelik Bıçak
: Var
- Kaydırmaz Taban
: Var
- Tek Tuşla Kontrol
: Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
-
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!