Tereyağlı ve Çikolatalı Patlamış Mısır Nasıl Yapılır?
Film ve dizi gecelerinin vazgeçilmez atıştırmalığı!
Malzemeler:
1 su bardağı mısır
160 g çikolata
125 g tereyağı
Tarif:
Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak’ ta yer alan tavanın içine dikdörtgen şeklinde alüminyum folyo kesip içine üst üste mısır, tereyağı ve çikolatayı koyun.
Ardından üstünü tekrar alüminyum folyo ile kapatıp kenarlarını içe doğru katlayın ve ortasına bir delik açın.
Orta ateşte mısırlar patlayana kadar bekleyin.
Tereyağlı ve çikolatalı patlamış mısırınız hazır.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
OCD K 752 DWKS
ExpertClean Nano Kaplama
: Var
Ocak Tipi Ve Göz Sayısı
: 5 Gözü Gazlı (1'i WOK)
Genişlik
: 75 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
Ürün Rengi
: Siyah
Ürün Serisi
: Fibona Serisi
Ocak Tipi
: Gazlı Ocak
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
0
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!