Brokoli, tavuk lezzeti ile buluştuğunda sağlıklı ve eşsiz bir yemek haline gelen bu çorba tarifini mutlaka denemelisiniz.
Malzemeler:
1 adet tavuk göğsü
1 adet soğan
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
1 kg brokoli
1 yemek kaşığı toz badem
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
3 su bardağı su
2 su bardağı süt
Üzeri için;
Bir avuç çiğ badem
Tarif:
Arçelik Ankastre Ocak’ta yer alan tencereye tavuk göğsünü ve suyu ilave edip 30 dakika haşlayın.
Haşlanan tavuk göğsünü bir çatal yardımı ile didikleyin.
Soğan ve sarımsağı küçük küçük doğrayın.
Sapından ayırdığınız brokolileri iyice yıkayın.
Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici’nin içine zeytinyağı, yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsağı ilave edip rengi dönene kadar tencere modunda soteleyin.