Sayfanın başına ulaştınız.
Soğan Turşusu Tarifi
Özellikle et yemeklerinin yanında servis edebileceğiniz lezzetli tarif...
Malzemeler:
- 2 adet kırmızı soğan
- Yarım su bardağı sirke
- Yarım su bardağı su
- 1 yemek kaşığı tuz
- 2 çay kaşığı tane karabiber
- 2 tatlı kaşığı hardal tohumu
- 4 defne yaprağı
Tarif:
- Öncelikle soğanları soyup yarım ay şeklinde doğrayın.
- Tuzu üzerine serpip fazla ezmeden, hafifçe ovun.
- Küçük kavanozlara soğanları paylaştırın.
- Bir kasenin içine tane karabiber, hardal tohumu, su ve sirkeyi koyup Arçelik Resital El Blender ‘i ile hafif karıştırın.
- Karışımı kavanozlara paylaştırarak dökün.
- En son kapakları kapatmadan defne yaprağı koyun.
- İki gün beklettikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
HB 6970 Resital
- Güç
: 700 W
- Hız Kademesi (Adet)
: 2
- Ölçü Kabı
: Var
- Tek Tuşla Kontrol
: Var
- Hız Ayarı
: Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
-
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!