Sayfanın başına ulaştınız.
Sebzeli Dana Rosto Tarifi

Sebzeli Dana Rosto Tarifi

Leziz sağlıklı ve besleyici! Sebze ve baharatlar eşliğinde lezzetli rosto...

Malzemeler:

  • 800 gr dana nuar
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı tane karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 yemek kaşığı elma sirkesi
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 4 adet soğan
  • 2 su bardağı sıcak su

Tarif:

  1. İlk önce sarımsakları küçük küçük soğanları ise ince ince doğrayın.
  2. Havuç ve patates ’in kabuklarını soyup dilimleyin.
  3. Keskin bir bıçak ucu yardımıyla etin üzerine küçük boşluklar açın.
  4. Sarımsak ve tane karabiberleri boşluklara yerleştirip etin üzerine tuz, karabiber, kekik ve sirke serpiştirin.
  5. Arçelik Ankastre Ocak’ta, derin bir tavada sıvı yağı kızdırın.
  6. Önce soğanları ardından dana nuarı arkalı önlü soteleyin.
  7. Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici’nin içine dana nuarı ve soğanları koyun.
  8. Üstüne sıcak su ekleyip, dana nuar’ı Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici’nin yahni-tencere modunda 60 dakika pişirin.
  9. Dana rostonuz pişerken Arçelik Ankastre Ocak’ta iki ayrı tencerede dilimlediğiniz havuç ve patatesleri haşlayın.
  10. Haşladığınız sebzeler eşliğinde dana rostonuzu dilimleyip sıcak sıcak servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun!

İlgili Ürünler

OCD T 651 ES Fibona Serisi

  • ExpertClean Nano Kaplama : Var
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : 65 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak

MC 6056 I Gurme Şef®

  • Ön Tanımlı Program : 10
  • Basınç Kontrolü : Var
  • Tandır Aparatı : Var
  • Sıcak Tutma : Var
  • Tencere Kapasitesi : 5.5 L
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!