Sayfanın başına ulaştınız.
Mantar Kavurma Tarifi

Mantar Kavurma Tarifi

 Bol soğan ve baharatlı mantar kavurma tarifini sizin için derledik.

Malzemeler:

  • 300 g kültür mantarı
  • 1 adet büyük boy soğan
  • 1,5 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 diş rendelenmiş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber

Üzeri için;

  • Kıyılmış maydanoz

Tarif:

  1.  Mantarlarınız kirliyse soyarak temizleyin ve bütün halde bırakın.
  2. Soğanın ise kabuklarını soyup yarım ay şeklinde doğrayın.
  3. Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak’ ta yer alan tavada tereyağını eritip mantar soğan, sarımsak ve baharatları ekleyin.
  4. Ara ara karıştırarak mantarlar yumuşayana ve kokusu çıkana kadar sotelemeye devam edin.
  5. Mantar kavurmanız hazır.
  6. Üzerini kıyılmış maydanoz ile süsleyerek servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

OCD K 752 DWKS

  • ExpertClean Nano Kaplama : Var
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 5 Gözü Gazlı (1'i WOK)
  • Genişlik : 75 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!