Sayfanın başına ulaştınız.
Mantar Kavurma Tarifi
Bol soğan ve baharatlı mantar kavurma tarifini sizin için derledik.
Malzemeler:
- 300 g kültür mantarı
- 1 adet büyük boy soğan
- 1,5 yemek kaşığı tereyağı
- 2 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı pul biber
- Yarım çay kaşığı karabiber
Üzeri için;
Tarif:
- Mantarlarınız kirliyse soyarak temizleyin ve bütün halde bırakın.
- Soğanın ise kabuklarını soyup yarım ay şeklinde doğrayın.
- Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak’ ta yer alan tavada tereyağını eritip mantar soğan, sarımsak ve baharatları ekleyin.
- Ara ara karıştırarak mantarlar yumuşayana ve kokusu çıkana kadar sotelemeye devam edin.
- Mantar kavurmanız hazır.
- Üzerini kıyılmış maydanoz ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
OCD K 752 DWKS
- ExpertClean Nano Kaplama
: Var
- Ocak Tipi Ve Göz Sayısı
: 5 Gözü Gazlı (1'i WOK)
- Genişlik
: 75 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
- Ürün Rengi
: Siyah
- Ürün Serisi
: Fibona Serisi
- Ocak Tipi
: Gazlı Ocak
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
-
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!