Sayfanın başına ulaştınız.
Mantar Soslu Bonfile Tarifi

Mantar Soslu Bonfile Tarifi

Yumuşacık, sulu sulu, dışı kızarmış mantar soslu bonfile etine kim hayır diyebilir?

Malzemeler:

  • 4 parça bonfile
  • 1 adet soğan
  • 300 gr mantar
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 küp şeker
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Tarif:

  1. İlk olarak soğanları jülyen, sarımsakları küçük küçük doğrayıp, mantarları ise dilimleyin.
  2.  Arçelik Ankastre Ocak’ta bulunan derin bir tavaya zeytinyağını koyup kızdırın.
  3. Ardından soğan, sarımsak, şeker, tuz, karabiber ve mantarları koyup çok hafif soteleyin.
  4. Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici’nin içine tereyağını koyup tencere modunda  hafif kızdırın ve bonfileleri arkalı önlü kızartın.
  5. En son mantarlı sosu bonfilelerin üzerine koyup Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici’yi düdüklü-et moduna getirip 20 dakika pişirin.
  6. Mantar soslu bonfile yemeğiniz hazır. Sıcak sıcak servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun!

İlgili Ürünler

OCD T 651 ES Fibona Serisi

  • ExpertClean Nano Kaplama : Var
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : 65 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak

MC 6056 I Gurme Şef®

  • Ön Tanımlı Program : 10
  • Basınç Kontrolü : Var
  • Tandır Aparatı : Var
  • Sıcak Tutma : Var
  • Tencere Kapasitesi : 5.5 L
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!