Sayfanın başına ulaştınız.

Krem Şokola

Tadını ve rengini yoğun olarak hissedebileceğiniz bir tatlı tarifi krem şokola. 

Malzemeler:

  • 2 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 yemek kaşığı pirinç unu
  • 4 su bardağı süt
  • 3/4 su bardağı toz şeker
  • 3 tatlı kaşığı kakao
  • 90 g damla çikolata

Üzeri için;

  • Antep fıstığı

Tarif:

  1. Arçelik Ankastre Ocak'ta bir tencere içerisine mısır nişastası, pirinç unu ve sütü döküp iyice karıştırın.
  2. Üzerine toz şekeri ve kakaoyu ilave edip karıştırmaya devam edin.
  3. Topaklanmaması için kısık ateşte devamlı karıştırarak Arçelik Ankastre Ocak'ta pişirin.
  4. İyice kıvam aldıktan sonra ocağın altını kapatın.
  5. Karışıma damla çikolatayı ekleyin ve sıcaklığıyla karıştırarak içinde eritin.
  6. Hazırladığınız krem şokoloları servis kaselerine doldurun.
  7. Üzerine toz antep fıstığı serpin.
  8. Arçelik No Frost Buzdolabı'nda soğuttuktan sonra servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun!

İlgili Ürünler

OCD T 651 EG Fibona Serisi

  • ExpertClean Nano Kaplama : Var
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : 65 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
  • Ürün Rengi : Gri Cam Yüzey (Grion)
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak

584611 EI

  • : No Frost
  • FullFresh+ Teknolojisi : Var
  • Mavi Işık Teknolojisi : Var
  • ProSmart™ Inverter Kompresör : Var
  • Kapı Yönü Değiştirme : Yok
  • Kahvaltılık Çekmecesi : Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!