Sayfanın başına ulaştınız.
-
Ana Sayfa
-
Mucize Lezzetler
-
Tarifler
-
Kızılcık Tarhana Çorbası Tarifi
Kızılcık Tarhana Çorbası Tarifi
Şifa deposu doğal antibiyotik olan kızılcık tarhana çorbasını kış aylarında bolca tüketebilirsiniz.
Malzemeler:
- 6 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı domates sosu
- 1 tatlı kaşığı acı salça
- 4 yemek kaşığı kızılcık tarhanası
- 4 su bardağı su
- 1 çay kaşığı tepeleme tuz
- 2 yemek kaşığı tereyağı
Üzeri için;
Tarif:
- Öncelikle sarımsakların kabuklarını soyup, rendeleyin.
- Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici ‘yi tencere moduna alın ve tereyağını eritip sarımsakları kavurun.
- Ardından domates sosu, salça, tuz ve tarhanayı ekleyip, üzerine su ilave ettikten sonra kısık ateşte karıştırarak pişirin.
- Suyunu koyuluğuna göre kendiniz ayarlama yapabilirsiniz.
- Kızılcık tarhana çorbanızın üzerine dereotu serpiştirerek servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
MC 6056 I Gurme Şef®
- Ön Tanımlı Program
: 10
- Basınç Kontrolü
: Var
- Tandır Aparatı
: Var
- Sıcak Tutma
: Var
- Tencere Kapasitesi
: 5.5 L
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
-
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!