Sayfanın başına ulaştınız.
Kızarmış Dana İncik Tarifi
Osso buco nam-ı diğer dana İncik. Dana etinde bonfile ve biftekten başka alternatifler arayanlar için nefis bir tarif.
Malzemeler:
- Yarım kilo Osso Buco
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Yarım çay kaşığı kekik
- Yarım çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
- Bir tutam taze biberiye
Üzeri için;
Tarif:
- Etinizin daha yumuşak olması için kekik, karabiber, biberiye, tuz ve zeytinyağı karışımını ete yedirin.
- Etinizi 3 saat dinlendirin.
- Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici ’yi düdüklü bölümüne getirip marine olmuş etleri içine ekleyip 10 dakika mühürleyin.
- Ardından etin üstünü 3 parmak geçecek kadar su ilave edin.
- Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici’nin kapağını kapatıp 1 saat pişirin.
- Pişen eti yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik Arçelik Ankastre Fırın ‘da etin üzeri kızarana kadar pişirin.
- Kızarmış dana incik yemeğiniz hazır.
- Taze biberiye ile servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
AFC 470 D
- Motor Teknolojisi
: Smart Aero Pro
- Homewhiz
: Wi-Fi
- Buhar Destekli Pişirme
: SteamWell Plus Otomatik Buhar Destekli Pişirme
- Teleskopik Ray Sistemi
: 1 Seviye
- Yumuşak Kapak Sistemi
: Var
- Arka Duvar Katalitik Özelliği ile Kolay Temizleme
: Var
MC 6056 I Gurme Şef®
- Ön Tanımlı Program
: 10
- Basınç Kontrolü
: Var
- Tandır Aparatı
: Var
- Sıcak Tutma
: Var
- Tencere Kapasitesi
: 5.5 L
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
-
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!