Sayfanın başına ulaştınız.
Kavun Reçeli Tarifi
Altın sarısı rengi ve keskin mis kokusu ile yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden biri olan kavunu, reçel olarak sizler için derledik.
Malzemeler:
- 1 adet küçük boy kavun
- 1 kg toz şeker
- 1 tatlı kaşığı limon suyu
Tarif:
- İlk olarak kavunu ikiye bölüp çekirdeklerini temizleyin.
- Ardından ufak ufak, küçük küpler halinde doğrayın.
- Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici ’nin içine doğradığınız kavun parçalarını ve şekeri koyup reçel modunda 140 derece sıcaklıkta 30 dakika kaynatın.
- Kaynarken üzerinde oluşan köpükleri temizleyin.
- Ardından limon suyunu koyup 1 tur daha karıştırın.
- Hazır olan reçelinizi sıcak sıcak kavanozlara doldurun.
- Kavun reçeliniz hazır.
Afiyet olsun!
İlgili Ürünler
MC 6056 I Gurme Şef®
- Ön Tanımlı Program
: 10
- Basınç Kontrolü
: Var
- Tandır Aparatı
: Var
- Sıcak Tutma
: Var
- Tencere Kapasitesi
: 5.5 L
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
-
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!