Sayfanın başına ulaştınız.
Karides Kroket Tarifi

Karides Kroket Tarifi

Karidesleri farklı tatlarla harmanlayıp çıtır çıtır yemek ister misiniz?

Malzemeler:

  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 su bardağı kaşar peynir rendesi
  • 100 gr haşlanmış jumbo karides
  • 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi rendesi 
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı galeta unu

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Tarif:

  1. Arçelik Ankastre Ocakv ta yer alan tavada tereyağını yakmadan eritin.
  2. Üzerine unu ilave edip, pembeleşmeye başladığında süt, kaşar peynir rendesi, Hindistan cevizi rendesi, karides ve tuzu ekleyip kısık ateşte 10 dakika pişirin.
  3. Ardından soğumaya bırakın.
  4. Karışımdan büyük parçalar kopararak şekil verin.
  5. Önce çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa bulayın.
  6. Arçelik Ankastre Ocak ‘ta yer alan derin bir tencerede karides kroketleri kızartın. 

Afiyet olsun

Sponsorlu içerik

 

 

İlgili Ürünler

OCD T 651 ES Fibona Serisi

  • ExpertClean Nano Kaplama : Var
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : 65 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!