Lezzetli sunumu ile ağızda dağılan kahveli ve çikolatalı kurabiye tarifi.
Malzemeler:
125 g eritilmiş tereyağı
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı pudra şekeri
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı kakao
Yarım su bardağı damla çikolata
1 paket vanilya
2 tatlı kaşığı granül kahve
2 tatlı kaşığı sıcak su (granül kahveyi eritmek için)
3 su bardağına un
Tarif:
Granül kahveyi sıcak su ile karıştırıp eritin.
Arçelik Gurme Profesyonel Mutfak Makinesi’ nin içine tereyağı, sıvı yağ, pudra şekeri, yumurta, nişasta, kakao, damla çikolata, vanilya, erimiş granül kahve ve unu ekleyip iyice karıştırın.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.