Sayfanın başına ulaştınız.
Fırında Patlıcanlı Ve Kabaklı Kuşbaşı Yemeği
Lezzetli bir kebap tarifi arıyorsanız fırında kuşbaşı yemeğini mutlaka denemelisiniz.
Malzemeler:
- 1 kilo kuşbaşı doğranmış dana eti
- 3 adet patlıcan
- 2 adet kabak
- 2 adet yeşil biber
- 5 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kekik
Üzeri için;
Tarif:
- Patlıcan ve kabağın kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
- Yeşil biberleri ve sarımsakları ise ince ince kıyın.
- Doğradığınız sebzeleri ve etleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın.
- Sarımsak ve baharatları ekleyip karıştırın.
- En son tepsinin farklı yerlerine küp şeklinde kestiğiniz tereyağını koyun.
- Önceden ısıtılmış 200 derecelik Arçelik Ankastre Fırın’da 45 dakika pişirin.
- Fırında patlıcanlı ve kabaklı kuşbaşı yemeğiniz hazır.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
AFC 470 D
- Motor Teknolojisi
: Smart Aero Pro
- Homewhiz
: Wi-Fi
- Buhar Destekli Pişirme
: SteamWell Plus Otomatik Buhar Destekli Pişirme
- Teleskopik Ray Sistemi
: 1 Seviye
- Yumuşak Kapak Sistemi
: Var
- Arka Duvar Katalitik Özelliği ile Kolay Temizleme
: Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
-
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!