Sayfanın başına ulaştınız.
Fırında Çıtır Polenta Kızartması Tarifi

Fırında Çıtır Polenta Kızartması Tarifi

Dışı çıtır çıtır, ortası ise yumuşak olan lezzetli Polenta Patates Kızartması.

Malzemeler:

  • 1 paket pişirilmiş polenta
  • 2 dal taze kekik
  • 1 çay kaşığı pul biber 
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz 
  • 1 yemek kaşığı toz parmesan
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Tarif:

  1. Arçelik Resital Doğrayıcı ‘nın içine baharatları, toz parmesan ve zeytinyağını koyup, karıştırın.
  2. Önceden pişirilmiş polentayı paketinden çıkarın ve fazla nem varsa hafifçe kurulayın.
  3. Polentayı patatesler halinde eşit şekilde kesin ve baharatlı karışımla iyice harmanlayın.
  4. Patatesleri eşit bir tabaka halinde yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derecelik Arçelik Ankastre Fırın ‘da 30 dakika pişirin.
  6. Fırında çıtır polenta patates kızartmanız hazır. Dilediğiniz sos eşliğinde servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

DO 6964 C Resital

  • Doğrama Kabı Kapasitesi : 1000 mL
  • Doğrama Kabı Malzemesi : Cam
  • 4 Kanatlı Paslanmaz Çelik Bıçak : Var
  • Kaydırmaz Taban : Var
  • Tek Tuşla Kontrol : Var

AFC 470 D

  • Motor Teknolojisi : Smart Aero Pro
  • Homewhiz : Wi-Fi
  • Buhar Destekli Pişirme : SteamWell Plus Otomatik Buhar Destekli Pişirme
  • Teleskopik Ray Sistemi : 1 Seviye
  • Yumuşak Kapak Sistemi : Var
  • Arka Duvar Katalitik Özelliği ile Kolay Temizleme : Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!