Mucize Lezzetler

Fasülyeli Toscano Farro Çorbası Tarifi
Fasülyeli Toscano Farro Çorbası Tarifi
Doyurucu sebzeler, kızılcık fasulyesi ve sarımsakla yapılan sade ve lezzetli bir Toskana Farro çorbası...
Malzemeler:
- 1 adet havuç
- 1 adet soğan
- 1adet kereviz sapı
- 2 diş sarımsak
- 2 dal taze biberiye
- 3 su bardağı haşlanmış kızılcık fasulyesi
- 1 bardak tahıl arpa
- 5 su bardağı sebze suyu
- 2 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1,5 çay kaşığı tuz
- 1,5 çay kaşığı karabiber
Üzeri için;
- Maydanoz
Tarif:
- İlk olarak havuç, soğan, kereviz sapı ve sarımsağın kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın.
- Arçelik Ankastre Ocak’ta yer alan tencerede zeytinyağını kızdırın.
- Ardından havuç, kereviz sapı, sarımsak ve soğanı ekleyip, yumuşayana kadar soteleyin.
- Sotelenen sebzelerin içine haşlanmış kızılcık fasulyesi, sebze suyu, tahıl arpa, salça, tuz, taze biberiye ve karabiberi ekleyip Arçelik Ankastre Ocak ’ta 35 dakika pişirin.
- ‘Fasulyeli Toscana Farro’ çorbanız hazır.
- Üzerine maydanoz serperek servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!