Hamur toparlandıktan sonra üzerini streç film ile kaplayıp ılık bir ortamda 1 saat mayalanmaya bırakın.
Mayalanan hamuru un serptiğiniz tezgaha alın ve bir merdane yardımı ile hamuru açın.
Açtığımız hamuru donut şeklinde ortasında küçük delikler olacak şekilde kalıp veya bardak yardımı ile kesin.
Şekillendirdiğiniz hamurları bir tepsiye dizip, üzerini örterek 30 dakika mayalandırın.
Sürenin sonunda mayalanan hamurları hafif yağladığınız Gurme DuoFry™ Az Yağlı Fritöz’ün iki haznesine yerleştirin ve üzerlerine bir fırça yardımı ile yağ sürün.
Ardından hamur programında 180 derecede 10 dakikaya ayarlayın.
Her iki tarafı güzelce kızardıktan sonra donutları hafif toz şekere bulayıp servis tabağına alın.