İster meze isterseniz de balık ve et yemeklerinin yanında sunum yapabileceğiniz lezzetli Deniz börülcesi salatası.
Malzemeler:
1 demet deniz börülcesi
2 yemek kaşığı üzüm sirkesi
3 diş ezilmiş sarımsak
6 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet sıkılmış limon suyu
Tarif:
Öncelikle deniz börülcelerini bolca suda yıkayın.
Ardından börülceleri sirkeli suda 15 dakika bekletin.
Suyunu süzdüğünüz deniz börülcelerini Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak’ ta yer alan tencerenin içine aktarın ve üzerini geçecek kadar kaynar su ekleyip 20 dakika haşlayın.
Haşlanan börülceleri soğumaları ve renginin canlı kalması için 5 dakika kadar buzlu suda bekletin.
Süzdükten sonra uç kısımlarından çekerek börülceleri tek tek ayıklayın.
Ayıkladığınız deniz börülcelerini cam bir kase içine alın.
Limon suyu, zeytinyağı ve ezilmiş sarımsak ekleyip iyice karıştırın.
Deniz börülcesi salatanız hazır.
Limon dilimleri ile servis tabağına alabilirsiniz.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
OCD K 752 DWKS
ExpertClean Nano Kaplama
: Var
Ocak Tipi Ve Göz Sayısı
: 5 Gözü Gazlı (1'i WOK)
Genişlik
: 75 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
Ürün Rengi
: Siyah
Ürün Serisi
: Fibona Serisi
Ocak Tipi
: Gazlı Ocak
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
0
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!