Sayfanın başına ulaştınız.
Dana Yahni Tarifi
Sebzeler eşliğinde mis gibi kokusu ve lezzeti ile dana yahni.
Malzemeler:
- 1 kilo büyük parçalar halinde kesilmiş dana kuşbaşı eti
- 3 adet havuç
- 4 adet bebek patates
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 2 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı pul biber
Üzeri için;
Tarif:
- Havuç ve patateslerin kabuklarını soyup, doğrayın.
- Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici ‘ yi yahni-tencere yemeği moduna alın ve içine tereyağını koyup eritin.
- Ardından kuşbaşı etleri ekleyip soteleyin.
- Sotelenen etlerin üzerine havuç ve patatesleri ilave edin.
- En son domates salçası, su ve baharatları koyup, Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici ‘ nin kapağını kapatıp 45 dakika pişirin.
- Üzerine maydanoz serpiştirerek dana yahninizi servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
MC 6056 I Gurme Şef®
- Ön Tanımlı Program
: 10
- Basınç Kontrolü
: Var
- Tandır Aparatı
: Var
- Sıcak Tutma
: Var
- Tencere Kapasitesi
: 5.5 L
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
-
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!