Sayfanın başına ulaştınız.
Cunda Ezmesi Tarifi Nasıl Yapılır?

Cunda Ezmesi Tarifi Nasıl Yapılır?

Enfes tadı ve pratik yapımıyla, günün her vaktinde yenebilen Ege mutfağının en sevilen mezelerinden...

Malzemeler:

  • 150 gram ceviz içi
  • 200 gram lor peyniri
  • 50 g tulum peyniri
  • 200 gram çökelek
  • 1 demet dereotu
  • 1 çorba kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı biber salçası
  • 1 çorba kaşığı pul biber
  • 4 diş dövülmüş sarımsak
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz

Üzeri için;

  • Dereotu

Tarif:

  1. Öncelikle dereotunu iyice yıkayıp birkaç parçaya kesin.
  2. Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti ’nin içine ceviz içi, lor peyniri, tulum peyniri, çökelek, dereotu, kekik, karabiber, biber salçası, pul biber, sarımsak, zeytinyağı ve tuzu ekleyip iyice harmanlayın.
  3. Hazır olan harçtan parçalar koparın, avucunuzda yuvarlayarak küçük toplar hazırlayın.
  4. Cunda ezmeniz hazır.
  5. Üzerine dereotu serperek servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

HOW TO NOTLARI

Her parçada aynı tadı alabilmek için tüm malzemeleri çok iyi karıştırmalısınız.

İlgili Ürünler

RHB 6050 Resital

  • Güç : 1500 W
  • Hız Kademesi (Adet) : 2
  • Çırpma : Var
  • Ölçü Kabı : Var
  • Doğrama : Var
  • Tek Tuşla Kontrol : Var
  • Hız Ayarı : Var
  • Rendeleme : Var
  • Dilimleme : Evet
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!