Mucize Lezzetler

Tereyağlı ve Çikolatalı Patlamış Mısır Nasıl Yapılır?
Tereyağlı ve Çikolatalı Patlamış Mısır Nasıl Yapılır?
Film ve dizi gecelerinin vazgeçilmez atıştırmalığı!
Malzemeler:
- 1 su bardağı mısır
- 160 g çikolata
- 125 g tereyağı
Tarif:
- Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak’ ta yer alan tavanın içine dikdörtgen şeklinde alüminyum folyo kesip içine üst üste mısır, tereyağı ve çikolatayı koyun.
- Ardından üstünü tekrar alüminyum folyo ile kapatıp kenarlarını içe doğru katlayın ve ortasına bir delik açın.
- Orta ateşte mısırlar patlayana kadar bekleyin.
- Tereyağlı ve çikolatalı patlamış mısırınız hazır.
Afiyet Olsun!