Tereyağlı ve Çikolatalı Patlamış Mısır Nasıl Yapılır?

Tereyağlı ve Çikolatalı Patlamış Mısır Nasıl Yapılır?

Mucize Lezzetler
Mucize Lezzetler
1.04.2025
Makaleyi Dinle
00:00
00:00/00:00

Tereyağlı ve Çikolatalı Patlamış Mısır Nasıl Yapılır?

Film ve dizi gecelerinin vazgeçilmez atıştırmalığı!

Malzemeler:

  • 1 su bardağı mısır
  • 160 g çikolata
  • 125 g tereyağı

Tarif:

  1. Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak’ ta yer alan tavanın içine dikdörtgen şeklinde alüminyum folyo kesip içine üst üste mısır, tereyağı ve çikolatayı koyun.
  2. Ardından üstünü tekrar alüminyum folyo ile kapatıp kenarlarını içe doğru katlayın ve ortasına bir delik açın.
  3. Orta ateşte mısırlar patlayana kadar bekleyin.
  4. Tereyağlı ve çikolatalı patlamış mısırınız hazır.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

OCD K 752 DWKS BUNDLE_Ankastre_Ocak_A
1
  • ExpertClean Nano Kaplama : Var
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 5 Gözü Gazlı (1'i WOK)
  • Genişlik : 75 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak