Mucize Lezzetler

Soğan Turşusu Tarifi
Soğan Turşusu Tarifi
Özellikle et yemeklerinin yanında servis edebileceğiniz lezzetli tarif...
Malzemeler:
- 2 adet kırmızı soğan
- Yarım su bardağı sirke
- Yarım su bardağı su
- 1 yemek kaşığı tuz
- 2 çay kaşığı tane karabiber
- 2 tatlı kaşığı hardal tohumu
- 4 defne yaprağı
Tarif:
- Öncelikle soğanları soyup yarım ay şeklinde doğrayın.
- Tuzu üzerine serpip fazla ezmeden, hafifçe ovun.
- Küçük kavanozlara soğanları paylaştırın.
- Bir kasenin içine tane karabiber, hardal tohumu, su ve sirkeyi koyup Arçelik Resital El Blender ‘i ile hafif karıştırın.
- Karışımı kavanozlara paylaştırarak dökün.
- En son kapakları kapatmadan defne yaprağı koyun.
- İki gün beklettikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz.
Afiyet Olsun!