Mucize Lezzetler

Pasta Kreması Nasıl Yapılır?
Pasta Kreması Nasıl Yapılır?
Pasta Kreması Nasıl Yapılır?
Malzemeler
- 500 ml süt
- 100 g şeker
- 40 g tereyağı
- 4 adet yumurta sarısı
- 40 gr un
- 30 g nişasta
- 1/2 adet vanilya çubuğu
- Yumurtayı kremayı pişireceğiniz tencereye kırın. Üzerine un, şeker ve nişastayı ekleyin. Sütü de ilave edip iyice çırpın.
- Tencereyi Arçelik Ankastre Ocak'ta orta ateşte sürekli karıştırarak kıvamı koyulaşana kadar pişirin.
- Kaynayınca içine tereyağını ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın.
- Bu aşamada da sık sık karıştırmayı ihmal etmeyin.
- Pastacı kremanız hazır.