Mucize Lezzetler
Pasta Jeli Nasıl Yapılır?
Makaleyi Dinle
00:00
00:00/00:00
Pasta Jeli Nasıl Yapılır?
Meyveli pasta, kek ya da tartoletlerin olmazsa olmazı pasta jeli nasıl yapılır? İşte çok kolay hazırlayıp hemen kullanabileceğiniz pasta jeli tarifi…
Malzemeler:
- 1 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı mısır nişastası
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
Tarif:
- Arçelik Ankastre Ocak’abir sos tenceresi alın.
- İçerisine toz şeker, mısır nişastası ve suyu dökün.
- Ara ara karıştırarak malzemeler fokurdayana kadar pişirin.
- Sosunuz iyice soğuduktan sonra kullanıma hazırdır.
- Dilediğiniz tariflerinizde meyvelerinizi kaplayacak şekilde kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun!
NOTLAR:
- Pastanın üzerindeki meyvelerin kararmaması için.
- Meyvelerin kararmasını engelleyecek, jöle kıvamında ama şeffaf sostur.




