Mucize Lezzetler

Pasta Jeli Nasıl Yapılır?
Pasta Jeli Nasıl Yapılır?
Meyveli pasta, kek ya da tartoletlerin olmazsa olmazı pasta jeli nasıl yapılır? İşte çok kolay hazırlayıp hemen kullanabileceğiniz pasta jeli tarifi…
Malzemeler:
- 1 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı mısır nişastası
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
Tarif:
- Arçelik Ankastre Ocak’abir sos tenceresi alın.
- İçerisine toz şeker, mısır nişastası ve suyu dökün.
- Ara ara karıştırarak malzemeler fokurdayana kadar pişirin.
- Sosunuz iyice soğuduktan sonra kullanıma hazırdır.
- Dilediğiniz tariflerinizde meyvelerinizi kaplayacak şekilde kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun!
NOTLAR:
- Pastanın üzerindeki meyvelerin kararmaması için.
- Meyvelerin kararmasını engelleyecek, jöle kıvamında ama şeffaf sostur.