Mucize Lezzetler
Meyveli Parfe Tarifi
Makaleyi Dinle
00:00
00:00/00:00
Meyveli Parfe Tarifi
Serin, hafif ve meyve dolu… Meyveli Parfe tatlı krizlerine ferah bir çözüm sunuyor!
Malzemeler:
- 2 poşet krem şanti
- 1,5 su bardağı süt
- 1 paket Finger bisküvi
- 2 adet muz
- Yarım çay bardağı damla çikolata
- 10 adet frambuaz
- 20 adet yaban mersini
Sunum için;
- Böğürtlen
- Taze nane
- Yaban mersini
Tarif:
- Cam bir kase içine krem şanti ve sütü ekleyip koyu bir hal alana kadar Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti’ nden geçirin.
- Bisküvileri elinizle kırın.
- Bir tabak içinde kabuklarını soyduğunuz muzları bir çatal yardımı ile ezin.
- Krem şantili karışımın içine yaban mersini, frambuaz, damla çikolata, bisküvi ve muzu ekleyip bir kaşık yardımı ile birbirine iyice harmanlayın.
- Karışımı streç film ile kapladığınız kaba dökün ve bir spatula yardımı ile düzleştirin.
- Ardından Arçelik No Frost Buzdolabı’ nın dondurucu bölümünde 3 saat bekletin.
- Servis etmeden önce kabı ters çevirin ve pastanızı 5 dakika dinlendirin.
- Üzerini böğürtlen, yaban mersini ve taze nane ile süsleyin.
- Meyveli Parfe’niz hazır.
Afiyet olsun!











