Mantar Kavurma Tarifi

Mantar Kavurma Tarifi

Mucize Lezzetler
Mucize Lezzetler
1.04.2025
Makaleyi Dinle
00:00
00:00/00:00

Mantar Kavurma Tarifi

Bol soğan ve baharatlı mantar kavurma tarifini sizin için derledik.

 

Malzemeler: 

  • 300 g kültür mantarı 
  • Yarım adet kırmızı soğan 
  • 1,5 yemek kaşığı tereyağı 
  • 2 diş rendelenmiş sarımsak 
  • 1 çay kaşığı tuz 
  • 1 çay kaşığı pul biber 
  • Yarım çay kaşığı karabiber 

Üzeri için; 

  • Kıyılmış maydanoz 
 

Tarif: 

  1. Mantarlarınız elinizle soyarak temizleyin ve bütün halde bırakın. 
  2. Soğanın ise kabuklarını soyup yarım ay şeklinde doğrayın. 
  3. Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak’ ta yer alan tavada tereyağını eritip mantar soğan, sarımsak ve baharatları ekleyin. 
  4. Ara ara karıştırarak mantarlar yumuşayana ve kokusu çıkana kadar sotelemeye devam edin. 
  5. Mantar kavurmanız hazır. 
  6. Üzerini kıyılmış maydanoz ile süsleyerek servis edebilirsiniz. 

 

Afiyet Olsun! 

İlgili Ürünler

OCD K 752 DWKS BUNDLE_Ankastre_Ocak_A
1
  • ExpertClean Nano Kaplama : Var
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 5 Gözü Gazlı (1'i WOK)
  • Genişlik : 75 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak