Mucize Lezzetler

Makarna Fagioli Çorbası Tarifi
Makarna Fagioli Çorbası Tarifi
Sotelenmiş sebzeler, fasulye, domates ve tabii ki makarna ile yapılan İtalya’nın sevilen çorbalarından…
Malzemeler:
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 adet havuç
- 1 adet kereviz sapı
- 1 adet kırmızı kapya biber
- 1 adet küçük soğan
- 2 diş rendelenmiş sarımsak
- 800 g borlotti fasülyesi
- 1 su bardağı yüksük makarna
- 4 su bardağı tavuk suyu
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
Tarif:
- Havuç, kereviz sapı, kırmızı biber ve soğanı yıkayıp yemeklik doğrayın.
- Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak’ ta yer alan derin bir tencerede zeytinyağını kızdırın.
- Kızan yağın içine havuç, kereviz sapı, kırmızı biber, soğan ve rendelenmiş sarımsağı ekleyip 10 dakika soteleyin.
- Sebzeler yumuşadığında tavuk suyu ve borlotti fasulyelerinin yarısını ilave edip kısık ateşte 10 dakika pişirin.
- Ardından çorbayı daha pürüzsüz ve koyu bir kıvama getirmek için Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti’ nden geçirin.
- Son olarak borlotti fasulyesinin diğer yarısını ve yüksük makarnayı ekleyip 10 dakika daha pişirin.
- Makarna fagioli çobanız hazır.
- Sıcak sıcak servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!