Mucize Lezzetler
Karpuzlu Limonata Tarifi
Karpuzlu Limonata Tarifi
Sıcak yaz günlerinde içinizi serinletecek karpuzlu limonata tarifi.
Malzemeler:
- Yarım adet orta boy karpuz
- 3 adet orta boy limon
- 1,5 su bardağı soğuk su
- 3 yemek kaşığı toz esmer şeker
Sunum için;
- Limon dilimi
- Taze nane
- Karpuz dilimi
Tarif:
- Kabuğunu kesip dilimlere ayırdığınız karpuzun çekirdeklerini tek tek ayıklayın.
- Yıkadığınız limon kabuklarını rendeleyip limonların suyunu sıkın.
- Arçelik Skylight® Blender ‘in içine karpuz dilimleri, limon suyu, rendelenmiş limon kabukları, soğuk su ve şekeri ekleyip karıştırın.
- Hazır olan karışımı bir süzgeç yardımıyla süzün.
- Posa kısmını kullanmayın.
- Karpuzlu limonatanız hazır.
- Sunum bardağınızın içini limon dilimi, üzerini ise taze nane ve karpuz dilimi ile süsleyerek limonatanızı servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!



