Mucize Lezzetler
Etli Brioche Sandviç Tarifi
Makaleyi Dinle
00:00
00:00/00:00
Etli Brioche Sandviç Tarifi
Lezzetli Fransız ekmeğinin içinde sotelenmiş antrikot, emmantel peyniri ve soğanın buluşması...
Malzemeler:
- 1 adet Brioche sandviç ekmeği
- 100 g antrikot
- 2 dilim Emmantel peyniri
- 2 adet arpacık soğan
- 1 adet dilimlenmiş kornişon turşu
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tarif:
- İlk olarak antrikotları ve arpacık soğanları jülyen doğrayın.
- Ardından Arçelik Ankastre Ocak ’ta yer alan tavada zeytinyağını kızdırıp, antrikotları ve soğanları soteleyip kenara alın.
- Brioche sandviç ekmeğini ikiye bölün.
- Aynı tavada ekmeğin iç kısımlarını kızartın ve ekmeğin içine emmantel peynirini ekleyin.
- Eriyen peynirin üstüne antrikot, soğan ve turşuyu ilave edin.
- Etli brioche sandviçiniz hazır.
- Patates kızartması eşliğinde servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!




