Et Kavurma Tarifi

Et Kavurma Tarifi

Mucize Lezzetler
Mucize Lezzetler
1.06.2025
Makaleyi Dinle
00:00
00:00/00:00

Et Kavurma Tarifi

Lokum gibi kavurma tarifi ile karşınızdayız! Kurban Bayramınız kutlu olsun!

Malzemeler:

  • 500 gram kuşbaşı dana eti
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağı sıcak su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber

Üzeri için;

  • Maydanoz
 

Tarif:

  1. Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak’ ta yer alan tencerenin içine zeytinyağını ekleyip hafif kızdırın.
  2. Ardından kuşbaşı etleri ilave edip, bir kaşık yardımı ile karıştırarak etleri suyunu çekene kadar pişirin.
  3. Etler suyunu saldıktan sonra sıcak su ve baharatları ekleyip 40 dakika pişirin.
  4. Et kavurmanız hazır.
  5. Sunum tabağına koyduğunuz et kavurmanın üzerini maydanoz ile süsleyerek servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

OCD K 752 DWKS BUNDLE_Ankastre_Ocak_A
1
  • ExpertClean Nano Kaplama : Var
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 5 Gözü Gazlı (1'i WOK)
  • Genişlik : 75 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak