Mucize Lezzetler
Enginar Pesto Tarifi
Makaleyi Dinle
00:00
00:00/00:00
Enginar Pesto Tarifi
Kızarmış ekmekle servis etmek için bu lezzetli enginar pesto'yu mutlaka denemelisiniz.
Malzemeler:
- 3 adet orta büyüklükte enginar
- 1 litre su
- 15 g rendelenmiş parmigiano Reggiano peyniri
- 1 adet limonun suyu
- 2 diş kabukları soyulmuş sarımsak
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Üzeri için;
- Maydanoz
Tarif:
- Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak’ ta yer alan tencerenin içine enginarları ekleyip üzerini geçmeyecek kadar su koyup 30 dakika pişirin.
- Pişen enginarları bir kaç parçaya kesin.
- Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti’ nin içine enginar, parmigiano Reggiano peyniri, limon suyu, sarımsak, karabiber ve zeytinyağını ekleyip karıştırın.
- Ardından Enginar pestonuzu Arçelik No Frost Buzdolabı’ nda 1 saat soğutun.
- Enginar pestonuz hazır.
- Üzerini maydanoz ile süsleyip kızarmış ekmek eşliğinde servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
















